Tuas gear kristal BMW 3 Series luhur awak?

Ti saprak diluncurkeun modél BMW nganggo kode chassis G, tombol na parantos diintegrasikeun di daérah pergeseran, nyandak seueur ideu anyar. Integrasi awal hiji-tombol, mimiti-eureun otomatis, modeu nyetir, sareng rem éléktronik ngagaduhan rasa téknologi anu langkung kuat di daérah pergeseran.
Tapi di daérah ieu, anu masihan kami pangaruh visual anu pangageungna nyaéta tuas gir éléktronik sapertos kristal, anu indah sareng pinuh ku téknologi. Anjeun tiasa mendakan "tuas gir kristal" dina 8 Series, X5, sareng X6. Bagian jero BMW 3 Series anu anyar dilengkepan tuas gir éléktronik hideung. Mankaleilab sadar pisan kana kasempetan bisnis sareng parantos ngembangkeun sakumpulan tuas shift sapertos kristal tina bahan anu sami, kalayan "3" terukir dina jero, anu persis sami sareng desain tuas shift tina 8 séri. Mudah-mudahan yén BMW bakal ngahasilkeun bagian-bagian ngagantian anu langkung saé kapayunna, sareng anu gaduh mobil bakal teras-terasan mikaresep bagian anu aya hubunganana.

new01

new01

Kusabab didirikeun 5 taun ka pengker, Mankaleilab parantos nyayogikeun palanggan kalayan produk kualitas luhur, dukungan téknis komprehensif sareng layanan saurna jual. Usaha utama BMW sadaya-séri aksésori interior, modél kit aksesoris sareng sababaraha modifikasi bagian kinerja, anu dimekarkeun sareng ngahasilkeun bagian modifikasi sistem knalpot sareng kit seri kristal dilebetkeun kana seueur portal domestik sareng asing anu terkenal sareng anu dipikacinta ku peminat modifikasi mobil, Mankaleilab gaduh kakuatan R & D anu kuat sareng gaduh sababaraha patén produk.


Waktos Post: Jan-21-2021

Nyambung

Pasihan Kami Gorowok
Taros Kami