Dina nyanghareupan pasar global anu robih sareng ékonomi "normal anyar", Quadrangle gaduh jalan anu panjang.

Quadrangle teras-terasan ngagancangkeun inovasi sareng transformasi perusahaan, sareng komitmen pikeun janten perusahaan sareng bisnis utama anu terkenal, pangembangan anu beragam, operasi global, sareng kombinasi produksi sareng penjualan.
Dina nyanghareupan pasar global anu robih sareng ékonomi "normal anyar", Quadrangle gaduh jalan anu panjang. Taat kana garis utama inovasi sareng transformasi, darmaga dua pasar di bumi sareng luar negeri, sareng ngagunakeun dua cara manajemén industri sareng manajemén modal, Quadrangle sumpah bakal nangtang dirina deui kalayan surging kandel, janten perusahaan operasi global. Dina gelombang globalisasi ékonomi, urang taat kana cara "manajemén mandiri" pikeun ngajajah cara-cara énggal pikeun perusahaan Cina ka luar negeri.


Pos waktos: Jan-20-2021

Nyambung

Pasihan Kami Gorowok
Taros Kami