F15 X5 ngagantikeun tuas gir kristal anu sami tina X7, éta aya ayeuna ayeuna!

Di interior BMW anu anyar, pergeseran kristal sareng tombol tiasa disebatkeun janten salah sahiji bagian anu paling penting pikeun ningkatkeun tékstur interior. Éta ayeuna dianggo dina séri X5, X6, X7, 8 anu sanés sareng modél sanésna, tapi modél anu sateuacanna kedah dirobih. Éta henteu sesah. Pengendara ngagentos gear F15 X5 kanggo ningali pangaruhna:

new22

new22

new22

Kumaha saur anjeun pangaruhna saatos diganti? Tangtosna, dina modél anu nganggo interior BMW anu énggal, henteu sadaya modél nganggo tombol shift sareng tombol sapertos kristal ieu. Salaku conto, tombol-tombol shift séri G20 / G28 3 gaduh garis anu sami, tapi bahan-bahanna parantos robih. Hideung, sareng sababaraha pengendara ngarobih kana X5 / X7 anu sami. Kusabab didirikeun 5 taun ka pengker, Mankaleib parantos nyayogikeun palanggan kalayan produk anu saé, dukungan teknis anu komprehensif sareng layanan saurna jual. Usaha utama BMW sadaya-séri aksésori interior, modél kit aksesoris sareng sababaraha modifikasi bagian kinerja. Dina nyanghareupan pasar global anu robih sareng ékonomi "normal anyar", Mankaleilab gaduh jalan anu panjang. Taat kana garis utama inovasi sareng transformasi, darmaga dua pasar di bumi sareng luar negeri, sareng ngagunakeun dua cara manajemén industri sareng manajemén modal, Quadrangle sumpah bakal nangtang dirina deui kalayan surging kandel, janten perusahaan operasi global. Dina gelombang globalisasi ékonomi, urang taat kana cara "manajemén mandiri" pikeun ngajajah cara-cara énggal pikeun perusahaan Cina ka luar negeri.


Waktos Post: Jan-21-2021

Nyambung

Pasihan Kami Gorowok
Taros Kami