BMW badai badai kalayan édisi terbatas Dark Shadow X7 SUV

BMW Australia ketat bakal ngabatesan alokasi modél X7 Dark Shadow Edition anu anyar pikeun modél xDrive30d sareng M50i, sareng bakal diluncurkeun sacara lokal dina Maret 2021, kalayan ngan lima tina masing-masing modél.
BMW Shop ngagampangkeun reservasi ku meryogikeun setoran $ 5,000, teras nempatkeun pesenan sareng ngawartosan ka dealer anu dipikaresep konsumén pikeun konsultasi sareng akhirna serah terima sareng pangiriman dina 2021.
BMW X7 Dark Shadow Edition debut produk proyék khusus BMW pikeun munggaran pikeun nyayogikeun rasa paréntah. Éta ngan ukur hiji warna. BMW Gancang beku Arktik Gray Metalik.
Penampilan anu kuat ngalengkepan roda alloy cahaya 22-inci V-Spoke sareng finish Hideung matte Jet.
Garis bayangan sorotan khusus BMW sareng kontén anu diperluas ngagentos finish Chrome pikeun nyayogikeun kesan visual anu langkung luhur, sedengkeun kaca tabir surya ningkatkeun penampilan anu dramatis bari nyayogikeun langkung privasi pikeun panumpang korsi tukang.
Kalkulator marake ikon M Sport biru anu dikombinasikeun sareng fitur desain X biru tina sistem BMW Laserlight nyayogikeun kontras anu dinamis.
Kabin X7 Dark Shadow Edition dicirikeun ku bahan canggih sareng elemen desain anu unik pikeun modél ieu. Éta dilengkepan korsi anu méwah BMW mewah sareng dihias ku lemes dua nada kulit Merino wengi biru / hideung pola jahitan tinggi-tungtung.
Cakrawala kokpit ngagambarkeun nada jero anu beunghar di langit poék, sareng didamel tina kulit Walknappa khusus Peuting Biru BMW tina bagian luhur dasbor sareng permukaan panto luhur.
Lapisan hateup Alcantara anu dipersonalisasi ku BMW sareng bercahya biru poék nyayogikeun alternatif laun pikeun produk tradisional bari nambihan rasa paningkatan.
Inlays aluminium anu didamel sacara rumit ngahias permukaan jero BMW Individual'Fineline Hideung ', anu mangrupikeun sisi mimiti BMW X7, anu nyayogikeun épék estetika anu lancar ku ngahijikeun dua bahan.
Téhnologi olahan kaca kristal buatan Crystal Crafted Clarity anu dilarapkeun pikeun pamilih shift, iDrive controller sareng tombol "Start / Stop", nambihan perasaan anu anggun sareng anggun.
Tanda "Edisi Gelap Kalangkang" dina konsol tengah negeskeun kaaslian modél ieu bari nambihan épék hiasan kualitas luhur.
X7 Shadow Edition mangrupikeun wahana anu sangat terkenal pikeun kenyamanan kelas hiji, ciri nyetir sareng penanganan anu luar biasa, sareng tingkat peralatan standar anu komprehensif, nyayogikeun daya tarik éstétika sareng alat-alatna.
Mesin solar 3.0-liter 6-silinder turbo diesel xDrive30d M Sport tiasa nyayogikeun kakuatan 195kW sareng 620Nm, sedengkeun mesin bénsin kembar M50i's 4.4-liter 8-silinder kembar-turbo gaduh kakuatan 390kW sareng 750Nm.
Harga Dark Shadow X7 disetél dina $ 188.900 pikeun xDrive30d M Sport (ku mobil) sareng $ 215.900 pikeun M50i (ku mobil). Reservasi pikeun Dark Shadow Edition didamel sadayana online liwat Toko BMW anu énggal, dina dasar anu mimiti, dilayanan heula.
Wilujeng sumping di catetan knalpot Australia. Tim wartawan profesional kami, panulis sareng pilot uji didédikasikeun pikeun nyayogikeun anjeun berita sareng ulasan mobil sareng motor pangénggalna, ogé naséhat anu tiasa dipercaya.
Kami ngadukung slogan pikeun nyayogikeun pandangan anu jujur, étika sareng adil, sareng miharep yén carita anu anjeun baca pikaresepeun, informatif, unik sareng pikaresepeun.


Waktos Post: Jan-21-2021

Nyambung

Pasihan Kami Gorowok
Taros Kami