LED shift gear knob

  • LED Electronic Shift Handle

    Cecekelan shift éléktronik LED

    Acara produk: Pedaran: Dumasar kana cetakan muka gearshift BMW 7 Series, lumaku pikeun 1 séri tina tilu kompartemen, 2 séri perjalanan, X1 sareng X2. Tampilan warna aslina tina lampu indikator gir. Numutkeun kana pabrik colokan 1: 1 anu asli sareng slot anu leres-leres 100% docking, nganggo prosés electroplating BMW OEM sareng strip hiasan Chrome kualitas asli BMW, sambungan mulus, umur panjang, gloss panjang. Pendukung deui kulit, karaos raoseun, unggal pergeseran ibarat nyentuh diri ...

Nyambung

Pasihan Kami Gorowok
Taros Kami