Bagian Interior

  • Automobile crystal interior multimedia control knob design Multifunction button 5 series 7 series X1 X3 X5 Rotary Switch for bmw

    Kontrol multimédia interior kristal mobil tombol desain Multifungsi kancing 5 séri 7 séri X1 X3 X5 Rotary Switch pikeun bmw

    Tombol ngamimitian kristal. Gampang dipasang sareng bahan na aya corétan sareng tahan abrasi. Bahan impor, prosés electroplating. Warna plating caket kana mobil aslina. Hasil anu saé saatos hurung dina wengi. Tombol jelas katingali dina wengi, ningkatkeun pidangan tutul. Dimekarkeun dumasar kana data kandaraan aslina. Adaptasi tinggi. Henteu mangaruhan sensitipitas saatos dipasang.

  • For Short LED Gear Knob Led shift gear knobs updated for BMW x5 g05 i8 E36 E39 FandG chassis Leather personality shift handle

    Pikeun Pendek LED Gear Knob Led shift knobs gir diénggalkeun pikeun BMW x5 g05 i8 E36 E39 FandG chassis Kulit kapribadian shift gagang

    LED knob-cont lever. Robah saderhana éta. Lampu indikator tampilan Tampilan warna aslina. Henteu ngan ukur ékstermal tapi ogé internal, nganggo lampu LED aslina. Prosés electroplating BMW OEM. Kualitas asli Chrome plated strip hiasan BMW, sambungan mulus, umur panjang, luster awét. Kulit deui istirahat, raoseun raoseun. Unggal pergeseran ibarat némpél diri, raoseun teu tiasa dijelaskeun. Nganteurkeun akurat. Ngarasakeun numpak.

  • BMW Crystal Start Button

    Tombol Mimiti BMW Crystal

    Tombol shift kristal anu unik ieu bakal ngagentos tombol shift anjeun anu ayeuna. Tombol pergeseran gir kristal didamel tina kristal cut intan sintétik, sami sareng kristal Swarovski, mirip pisan sareng alat kontrol gelas anu dipilih ku pabrik BMW. Kristal tina tombol shift gear gaduh rupa anu narik ati, janten bagian tengah BMW anu menawan sareng modis. Tombol Crystal Gear Shift dilengkepan logo modél "X", sareng lampu hérangna ti handap, janten langkung elegan ...
  • LED Electronic Shift Handle

    Cecekelan shift éléktronik LED

    Acara produk: Pedaran: Dumasar kana cetakan muka gearshift BMW 7 Series, lumaku pikeun 1 séri tina tilu kompartemen, 2 séri perjalanan, X1 sareng X2. Tampilan warna aslina tina lampu indikator gir. Numutkeun kana pabrik colokan 1: 1 anu asli sareng slot anu leres-leres 100% docking, nganggo prosés electroplating BMW OEM sareng strip hiasan Chrome kualitas asli BMW, sambungan mulus, umur panjang, gloss panjang. Pendukung deui kulit, karaos raoseun, unggal pergeseran ibarat nyentuh diri ...
  • Crystal Automotive Shift Handle

    Kristal Otomotif Pergeseran Pakem

    Kami ngadopsi warna aslina, lampu indikator lampu tampilan, nganggo kristal tina corétan dekoratif Chrome kualitas asli. Sadaya produk ti pabrik kami nyaéta 1: 1 dihasilkeun numutkeun ka pabrik asli BMW.

  • Auto Crystal Series Idriver Multimedia Rotary Button

    Otomatis Crystal Series Idriver Multimedia Rotary Button

    Kenop cystal anu cemerlang ku BMW pikeun séri sadayana. Prosés éléktroplating standar tinggi pikeun mulangkeun pamasangan warna mobil aslina henteu mangaruhan rotasi sareng panggunaan konci. Résistansi Scartch sareng nganggo Résistansi Perawatan permukaan Eunteung nolak corétan. Téknologi nyemprot khusus ngajaga fungsi tulisan asli.

Nyambung

Pasihan Kami Gorowok
Taros Kami