Kenop kontrol multimédia IDrive

  • Auto Crystal Series Idriver Multimedia Rotary Button

    Otomatis Crystal Series Idriver Multimedia Rotary Button

    Kenop cystal anu cemerlang ku BMW pikeun séri sadayana. Prosés éléktroplating standar tinggi pikeun mulangkeun pamasangan warna mobil aslina henteu mangaruhan rotasi sareng panggunaan konci. Résistansi Scartch sareng nganggo Résistansi Perawatan permukaan Eunteung nolak corétan. Téknologi nyemprot khusus ngajaga fungsi tulisan asli.

Nyambung

Pasihan Kami Gorowok
Taros Kami