Pakem shift gir

  • LED Electronic Shift Handle

    Cecekelan shift éléktronik LED

    Acara produk: Pedaran: Dumasar kana cetakan muka gearshift BMW 7 Series, lumaku pikeun 1 séri tina tilu kompartemen, 2 séri perjalanan, X1 sareng X2. Tampilan warna aslina tina lampu indikator gir. Numutkeun kana pabrik colokan 1: 1 anu asli sareng slot anu leres-leres 100% docking, nganggo prosés electroplating BMW OEM sareng strip hiasan Chrome kualitas asli BMW, sambungan mulus, umur panjang, gloss panjang. Pendukung deui kulit, karaos raoseun, unggal pergeseran ibarat nyentuh diri ...
  • Crystal Automotive Shift Handle

    Kristal Otomotif Pergeseran Pakem

    Kami ngadopsi warna aslina, lampu indikator lampu tampilan, nganggo kristal tina corétan dekoratif Chrome kualitas asli. Sadaya produk ti pabrik kami nyaéta 1: 1 dihasilkeun numutkeun ka pabrik asli BMW.

Nyambung

Pasihan Kami Gorowok
Taros Kami