Tombol ngamimitian / eureun Kristal

  • Automobile crystal interior multimedia control knob design Multifunction button 5 series 7 series X1 X3 X5 Rotary Switch for bmw

    Kontrol multimédia interior kristal mobil tombol desain Multifungsi kancing 5 séri 7 séri X1 X3 X5 Rotary Switch pikeun bmw

    Tombol ngamimitian kristal. Gampang dipasang sareng bahan na aya corétan sareng tahan abrasi. Bahan impor, prosés electroplating. Warna plating caket kana mobil aslina. Hasil anu saé saatos hurung dina wengi. Tombol jelas katingali dina wengi, ningkatkeun pidangan tutul. Dimekarkeun dumasar kana data kandaraan aslina. Adaptasi tinggi. Henteu mangaruhan sensitipitas saatos dipasang.

  • BMW Crystal Start Button

    Tombol Mimiti BMW Crystal

    Tombol shift kristal anu unik ieu bakal ngagentos tombol shift anjeun anu ayeuna. Tombol pergeseran gir kristal didamel tina kristal cut intan sintétik, sami sareng kristal Swarovski, mirip pisan sareng alat kontrol gelas anu dipilih ku pabrik BMW. Kristal tina tombol shift gear gaduh rupa anu narik ati, janten bagian tengah BMW anu menawan sareng modis. Tombol Crystal Gear Shift dilengkepan logo modél "X", sareng lampu hérangna ti handap, janten langkung elegan ...

Nyambung

Pasihan Kami Gorowok
Taros Kami