Tentang Kami

PROFIL PERUSAHAAN

HangZhou Mankaleilab Automotive Components Co., Ltd. (Mankaleilab, disebat "MaiKaiLa" atanapi "MKL") mangrupikeun perusahaan modifikasi modél seri BMW anu mimiti sareng propésional di Cina. Anu sateuacanna nyaéta studio modifikasi otomotif Markella, didirikeun taun 2007.

Mankaleilab ngarengsekeun réformasi sacara umum sareng didaptarkeun dina 17 Nopémber 2015, kalayan modal anu kadaptar 5 juta yuan sareng kantor pusatna di Hangzhou, Cina.

Kusabab didirikeun 5 taun ka pengker, Mankaleilab parantos nyayogikeun palanggan kalayan produk kualitas luhur, dukungan téknis komprehensif sareng layanan saurna jual. Usaha utama BMW sadaya-séri aksésori interior, modél kit aksesoris sareng sababaraha modifikasi bagian kinerja, anu dimekarkeun sareng ngahasilkeun bagian modifikasi sistem knalpot sareng kit seri kristal dilebetkeun kana seueur portal domestik sareng asing anu terkenal sareng anu dipikacinta ku peminat modifikasi mobil, Mankaleilab gaduh kakuatan R & D anu kuat sareng gaduh sababaraha patén produk.

Mankaleilab teras-terasan ngagancangkeun inovasi sareng transformasi perusahaan, sareng komitmen pikeun janten perusahaan anu ngagaduhan bisnis utama anu terkenal, pangembangan anu beragam, operasi global, sareng kombinasi produksi sareng penjualan.

Modal
Juta
Ngadegna
Langkung ti Yers
LAYOUT GLOBAL NGASUNGKEUN Kontinén

Mankaleilab fokus kana ngawangun reputasi internasional merek sareng daya saing global, sareng ku ilubiung dina persaingan pasar global, pemurnian ngarangsang vitalitas panjelmaan transformasi.

Mankaleilab henteu ngan sacara mandiri ngembangkeun sababaraha produk anu dipaténkeun, tapi ogé ngajual produkna ka sababaraha nagara. Saluran penjualan offline Cina ngaliput sadaya kota tingkat munggaran kalayan ampir 200 distributor régional; sedengkeun saluran penjualan online, Mankaleilab parantos hasil netep di Taobao, Tmall, Tiktok, WeChat App, sareng Platform e-commerce anu dioperasikeun ku mandiri, AliExpress, Alibaba, DHgate.com, JD Overseas Station, eBay, Amazon sareng seueur platform e-commerce anu sanés. . Dinten ayeuna Mankaleilab bersaing sacara global pikeun ngalayanan konsumén ieu, teu dimana waé dimana ayana.

PROYEK PRODUK BÉRÉSIF

Ayeuna, Mankaleilab khususna ngiringan kit ngurilingan otomatis, gril asupan udara, pelek roda, knalpot, tailpipe, gantung, sopiler, suku cadang mobil asli, bagian interior mobil sareng bagian luar, sareng sajabana, pikeun ngahontal tata produk anu komprehensif, pikeun mastikeun kasaimbangan fluktuasi ékonomi sareng kamekaran berkelanjutan perusahaan.

REPUTASI INTERNASIONAL ANJEUNG

Dina prosés perenah global sareng pamekaran, Mankaleilab parantos ngiringan ngiringan pamekaran fungsional pabrik koperatif sareng laboratorium di sababaraha daérah, karaharjaan umum sareng amal, anu ngagaduhan peran positip dina pamekaran ékonomi kota-kota lokal, kanaékan pajak sareng padamelan, Parantos ditetepkeun sacara lengkep sareng disambut ku distributor di Cina sareng luar negeri, sareng parantos ngadegkeun reputasi internasional anu penting pikeun merek.

Tujuan Pangembangan

Nyanghareupan parobihan "normal anyar" pasar global sareng ékonomi, Mankaleilab masih panjang jalan. Taat kana garis utama inovasi sareng transformasi, nyambungkeun pasar domestik sareng luar negeri, sareng nganggo dua cara manajemén industri sareng manajemén modal, Mankaleilab sumpah bakal nangtang dirina deui kalayan wani pisan, janten perusahaan anu gaduh pertumbuhan anu berkelanjutan, manpaat anu luar biasa, operasi global , pangembangan anu beragam, inovasi kontinyu sareng ngarah kana waktos, sareng sacara lengkep ngalengkepan transformasi utama ti "China Mankaleilab" janten "World Mankaleilab".

Dina gelombang globalisasi ékonomi, urang keukeuh ngajajah cara-cara énggal pikeun perusahaan-perusahaan Cina ku cara "manajemén mandiri", sareng ngabuktoskeun kalayan prakték suksés yén merek-merek Cina ngagaduhan kamampuan nembus sareng nyandak akar di pasar internasional.

Dina awal taun 2019, Mankaleilab ngaliwat konsép wates nasional sareng, dina hartian, leres-leres ninggali konsép perusahaan nasional sareng asing, pasar nasional sareng asing, ngarawat pasar dunya salaku unit ékonomi anu ngahiji, nyoko kana standarisasi sababaraha elemen campuran pamasaran, sareng kaunggulan kalapa tina operasi standarisasi dibentuk ku penetrasi sajumlah ageung modal di pasar dina jangka pondok, ngajual ampir 40 juta omzet sapanjang taun.

Dina taun 2020, kusabab COVID-19, logistik internasional teu tiasa nganteurkeun normal. Mankaleilab ngémutan deui pamilihan kasempetan pasar di panjuru dunya, nyusun rencana pamasaran énggal sareng alokasi sumber daya pamasaran. Ngaliwatan optimalisasi pasar domestik, ampir 13 juta RMB tina omzet parantos dijual dina kuartal kahiji.

Di taun 2019, Mankaleilab miluan acara GT modifikasi internasional sareng paméran bagian otomotif Frankfurt, sareng suksés ngalaksanakeun kerjasama bisnis sareng sajumlah agén di Amérika Serikat. Di taun 2020, salian ti nuluykeun ilubiung dina acara GT modifikasi internasional sareng paméran bagian otomotif Frankfurt, éta ogé gawé bareng sareng tim-tim anu miluan sirkuit internasional ZheJiang.

NELepon ATAWA NGUNJUNG

map

Waktos damel

Senén --- Jumaah: 9:00 AM-6: 00 PM

Saptu & Minggu: 10:00 --- 7:00 PM

TEL: +86 (571) 89812919; Telepon: +86 18888958066.

E-Mail: office@mankaleilab.com

Alamat: 395 Tongyun Street, Yuhang District, Hangzhou, Zhejiang, China.


Nyambung

Pasihan Kami Gorowok
Taros Kami