• BANNER111
  • BANNER33
  • BANNER22

Tentang Kami

Nyayogikeun syarat modifikasi anu khusus, unik sareng khusus

Hangzhou Mankaleilab Automotive Components Co., Ltd. baheulana kawanoh salaku MARKELLA Auto Conversion Studio (MKL) diadegkeun taun 2007, sareng didirikeun tanggal 17 Nopémber 2015 di Hangzhou, Cina.

Dina opat taun ka pengker saprak pabrik kami didirikeun, kami parantos sayogi pikeun konsumén pikeun kualitas luhur sareng harga kalapa, ogé layanan purna jual anu hadé. Kami ahli dina ngahasilkeun suku cadang mobil mobil interior sareng jaba, sareng khusus pikeun nalungtik, ngararancang, ngarang sareng pamasaran asesoris mobil. Salaku tambahan kana ieu, kami ngan hiji sareng sababaraha patén suku cadang mobil otomatis kami.

Produk unggulan

Sadaya Produk

bagian modifikasi

budaya pesona mobil anu khas

Punten raoskeun gratis pikeun ngahubungi kami pikeun detil produk salajengna. JEUNG WILUJENG KA PERUSAHAAN KAMI KANGGO NEGOTI BISNIS.

Ngalanggan

Nyambung

Pasihan Kami Gorowok
Taros Kami